O NAMA

Firma Bometal doo iz Stare Pazove još od početka njenog osnivanja kao prioritetni zadatak je postavila trgovinu, proizvodnju i razvoj vezivnih elemenata.

U svom programu je uključila vezivne elemente napravljene po najstrožim DIN i ISO standardima, ali isto tako nude i nestandardne odnosno specijalne vezivne elemente (vijke, navrtke, podloške, zakovice i ostale proizvode).

Bometal d.o.o. ima intenzivnu saradnju sa renomiranim evropskim firmama za vezivne elemente, rezni alat I tehnicku hemiju kao što su OBO Bettermann, CELO, DL Chemicals, Masterfix, POP Tools, MKT, Bossong itd.
Napredak Bometala tokom godina uključuje mnoge napore uložene u razvoj i poboljšanje procesa rada u svakoj fazi. Cenimo uspešnu saradnju sa svim kompanijama i klijentima koji su za svog dobavljača izabrali nas.

Poslednjih godina firma Bometal doo postala je sinonim za profesionalnu uslugu i deluje kao standard za dobar kvalitet proizvoda. Sve nas to motiviše u radu i daje nam snagu i samopouzdanje da možemo da prevaziđemo sve izazove koje nam tržište može ponuditi danas, kao i u budućnosti.

Glavni cilj firme je da kupac dobije proizvod odličnog kvaliteta, u kratkom roku po povoljnoj ceni.