logo

botech_logo

BOTECH

BOTECH je brend firme Bometal d.o.o. iz Nove Pazove, deo konzorcijuma BOMETAL GROUP.

BOTECH brend podrazumeva burgije, brusne i rezne ploče, lamelaste diskove, samorezne vijke, PVC vijke, bitove, zakivne navrtke, pop nitne, žice i elektrode za varenje, čelična užad, pneumatske alate...

Konstantno širenje firme podrazumeva i proširenje asortimana prema potrebama tržišta, a samim tim i našeg brenda...

apolomea_logo

APOLO MEA

Bometal doo je generalni zastupnik i ovlašteni distributer za Apolo Mea program elemenata za fiksaciju.

Apolo Mea je nemački proizvođač visokokvalitetnih najlon tipli za sve namene.

apolomea_logo

DL Chemicals

Kompanija DL Chemicals osnovana je 1936. godine kao proizvođač, te je danas postala jedna od najuspješnijih samostalnih evropskih proizvođača silikona. Firma je vođena istom porodicom kroz 3 generacije. Utemeljena je na 3 stuba uspešnosti: kvalitetu, fleksibilnosti i poštovanju ljudi. Ove vrednosti omogućuju visoko zadovoljstvo njihovih kupaca.

DL Chemicals radi mnogo više od prodaje svojih proizvoda. Od davanja tehničke podrške svim partnerima do nuđenja pomoći oko marketinških delatnosti.

DL Chemicals u ovom pogledu radi na usavršavanju poslovnog i prijateljskog odnosa sa svojim partnerima.

mkt_logo

MKT

MKT je mlada i visoko specijalizovana firma koja proizvodi međunarodno odobrene mehaničke i hemijske ankere.

BOMETAL doo u svom asortimanu nudi veći deo proizvodnog programa MKT, kao što su:

obo_logo

OBO BETTERMANN

Zaštitni znak partnerstva izmedju proizvodjača i montera. Više od 30.000 proizvoda imaju jedno zajedničko obeležje, oznaku OBO. Potvrdjeno brojnim znakovima kvaliteta i atestima od strane GS i VDE oznaka sve do UL odobrenja. Kvalitet na koji se možete osloniti atestiran prema DIN EN 9001. S obzirom da je proizvodjač okrenut potrošačima, OBO ceni stalnu komunikaciju sa korisnicima i potrošačima.

BOMETAL doo u svom asortimanu nudi njihove vijke za punktovanje.

pop_logo

POP

POP proizvodi koriste se u raznim privrednim granama, najčešće u automobilskoj industriji, građevinarstvu, elektronici i energetici. POP ima partnerstvo sa nekim od najpoznatijih proizvođača u svetu.

BOMETAL doo u svom asortimanu nudi njihove pneumatske alate za pop nitne i pneumatske alate za zakivne navrtke.

masterfix_logo

MASTERFIX

MASTERFIX je jedan od najvećih brendova u domenu pop nitni. Svoju reputaciju je stekao visokim kvalitetom, konkurentnim cenama i odličnim lancom snabdevanja svojih proizvoda.

BOMETAL doo u svom asortimanu nudi njihove pop nitne, ručne alate za pop nitne, zakivne navrtke i ručne alate za zakivne navrtke.